Садовий інструмент Fieldmann

Home Reviews Садовий інструмент Fieldmann
14.12.2017

Щоб підтримувати чистоту й порядок у саду, невеликому парку або задньому дворі приватного будинку, можна найняти садівника або зайнятися благоустроєм самостійно. Але в будь-якому разі знадобиться надійний та якісний інструмент, який впорається з найскладнішими завданнями. У портфоліо Fieldmann безліч різного інструменту та електрообладнання.

Електричний подрібнювач Fieldmann FZD5015-E

Дбайливе ставлення до природи передбачає повторне використання ресурсів. Так після обрізки гілок на деревах найправильнішим буде переробити їх у тріски для подальшого використання в саду або для обігріву. Електричний подрібнювач FZD5015-E потужністю 2800 Вт отримав зубчастий циліндр, який здатний дробити гілки діаметром до 44 мм. Тут є автоматична подача, реверс і захист від перевантаження. Аби дотримуватися чистоти на робочому місці та зберігати тріски, передбачено 60-літровий контейнер.

Очисник високого тиску Fieldmann FDW201201-E

Мийка високого тиску повинна бути в кожному домі. Вона впорається з найскладнішими забрудненнями. Очищення тераси, плитки, фасаду будинку і навіть автомобіля більше не будуть складним завданням. Ця модель потужністю 1200 Вт забезпечує максимальний тиск 90 барів. Пропускна здатність води за годину роботи — 330 л, а довжина шлангу складає 3 м. У комплект поставки входить стандартна форсунка для регулювання ширини струменя, а додаткова турбо-форсунка допоможе впоратися з найбруднішими поверхнями.

Грязьовий насос Fieldmann FVC2003-EK

Для очищення води в польових умовах необхідний грязьовий насос. FVC2003 EK з електродвигуном на 500 Вт може перекачувати до 7500 л рідини на годину. Максимальна глибина установки — 5 м, а довжина кабелю живлення — 10 м. Розмір твердих частинок не повинен перевищувати 25 мм. Автоматичну роботу, у тому числі й вимикання при падінні рівня, забезпечує поплавковий перемикач. До насоса можна під’єднати 1" і 2" шланги або 1" різьбове з’єднання.

Електричний пилосос Fieldmann FZF4010-E

Прибирати сад стане легко із садовим пилососом Fieldmann. Мотор потужністю 2600 Вт впорається з різними об’єктами, а можливість точно регулювати силу всмоктування сприятиме фільтруванню листя від гравію та інших небажаних елементів. Для тривалої роботи знадобляться вбудовані коліщатка та плечовий ремінь, який входить у комплектацію. Разом із всмоктуванням Fieldmann FZF 4010-E підтримує і видув. Десятикратне зниження обсягу втягнутого матеріалу забезпечує вбудована дробарка. Подрібнений матеріал також можна використовувати як компост.

Fieldmann FZF 4020-E - 3000 Вт

Багатоцільова драбина Fieldmann FZZ4007

Ця універсальна дробина з артикулярною системою дуже популярна серед ремонтників, майстрів і власників будинків. Її можна використовувати у трьох положеннях: як драбину довжиною до 3,6 м, робочий поміст висотою 98 см або коротку драбину висотою 174 см. Максимальне допустиме навантаження — 150 кг, а вага сходів всього 11 кг. Використовувати їх, як і зберігати, просто та зручно.

Набір садового інструменту Fieldmann FZNR1101

Складається з п’яти інструментів. Основний матеріал — пластмаса з міцних поліамідних волокон, яка витримує високу температуру і забезпечує довгий термін служби.

Ножицi Fieldmann для гілок телескопічні FZNR1020

Для підрізання рослин підходять як електричні, так і телескопічні ножиці. У цій моделі регулюється довжина, а мала вага за рахунок використання алюмінію в конструкції та прогумовані ручки роблять роботу з інструментом ще комфортнішою. Максимальна товщина гілок під зріз — 30 мм.

Секатор Fieldmann FZNR1004

Якщо для невеликих дерев і великих чагарників краще використовувати щось «важке», то для квітів і дрібної порослі підійдуть ці ножиці для гілок. Сталеві леза доповнено алюмінієвими ручками, а максимальна товщина гілок, які зможуть розрізати ці ножиці — 15 мм.

Акумуляторнi ножицi Fieldmann FZN4000-A

Бездротовий тример розроб­лено для стрижки чагарників і трави. У комплект входить дві пари. Роботу забезпечує універсальний акумулятор, якого вистачить на 30 хвилин роботи. Для його повного заряду потрібно чотири години.

Електричнi ножицi Fieldmann FZN2001 E

Ручний електричний кущоріз оснащено мотором на 500 Вт і лезом довжиною 46 см. Ця модель призначена для зрізу гілок діаметром до 16 мм і важить всього 2,75 кг, тому з нею легко обробити велику ділянку кущів. Безпеку гарантує гальмо і подвійне реле, яке запобігає випадковому запуску мотора.

Ланцюгова пилка Fieldmann FZP 2000-E

Електропила потужністю 1800 Вт оснащена 14-дюймовою пильною шиною. Вага пристрою становить 5 кг, а для роботи з пилкою знадобиться розетка 220 В. Безпечне використання забезпечує запобіжна муфта, яка зупиняє ланцюг при відпусканні пускового перемикача.

Бензинова пилка Fieldmann FZP4516-B

Для заготовки великої кількості дров необхідна потужна ланцюгова пила. Ця бензопила отримала двигун об’ємом 45 см3 і 16-дюймову пильну шину. Ланцюг змащується за рахунок масляного насоса, а для запуску пилки з холодним двигуном використовується система запалювання C.D.I. Безпечну експлуатацію забезпечує запобіжне гальмо, а для обслуговування бензопили до комплектації також входить контейнер для замісу паливної суміші та запасна свічка запалювання.

Menu
Products catalog
Products catalog